Appartement Westergeest 6 personen - MeerParel

Westergeest, meerzijde of binnenzijde

  • Geschikt voor: 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • Wasmachine en droger aanwezig
  • Eigen beveiligd wifi-netwerk
  • Eén parkeerplaats bij de woning
  • Optioneel: aanmeerplaats voor de eigen boot bij de woning

Vakantieappartement Westergeest

Vakantie vieren aan het water, zoals het is bedoeld. In luxe vakantieappartement Westergeest kun je zelfs vanaf het eigen terras vissen. Onder het genot van een hapje en drankje natuurlijk; het is immers vakantie! Wil je liever niet direct aan het water verblijven of heb je kleine kinderen? Bekijk dan ook het vakantieappartement Oostergeest op de eerste verdieping.

Aanleggen aan het terras

Hoe bezoek jij de MeerParel? Met de auto, die je naast de woning parkeert, of met de boot, die je aanlegt aan het terras? Wat je keuze ook is, in  vakantieappartement Westergeest ga je een heerlijke tijd tegemoet! Het appartement heeft een ruime woonkamer met tv en audioapparatuur, comfortabele zitbank en een ruime eethoek. In de keuken vind je een vier-pits-gaskookplaat, afwasmachine en combi-magnetron. Natuurlijk is alles wat je nodig hebt aanwezig: denk aan servies, kookgerei, een waterkoker en een nespresso-apparaat. Op het grote terras staat een royale buitentafel met zes stoelen. Het terras ligt direct aan het water en geeft een prachtig uitzicht over het Uitgeestermeer!

Wanneer u appartement Westergeest boekt en zeker wilt zijn van een meerzijde appartement boek dan een voorkeursligging en geef dit aan.

Boek uw vakantie