Appartement Oostergeest

Goed om te weten

  • Geschikt voor 4 of 6 personen
  •  2 of 3 slaapkamers
  • Wasmachine en droger aanwezig
  •  Eigen beveiligd wifi-netwerk
  • Eén parkeerplaats bij de woning
  • Appartement aan het water

Inchecken: maandag of vrijdag na 16:00 uur

Uitchecken: maandag of vrijdag voor 10:00 uur

Vier vakantie in het prachtig appartement Oostergeest aan het water! De vakantieappartementen op de eerste verdieping zijn zeer geschikt voor gezinnen met kleinere kinderen. Zo genieten jullie in een veilige omgeving van de rust van het water. Dit appartement is ook beschikbaar op de begane grond.

Twee of drie slaapkamers

Appartement Oostergeest op de eerste verdieping is beschikbaar in twee varianten: met twee slaapkamers of met drie slaapkamers, verdeeld over dezelfde oppervlakte. De entree geeft toegang tot een ruime woonkamer met tv, radio, cd- en dvdspeler, comfortabele zitbank en een ruime eethoek. Hier kun je je prima vermaken met vier tot zes personen! In de keuken vind je een vier-pits-gaskookplaat, afwasmachine en combimagnetron. Natuurlijk zijn alle potten en pannen, een waterkoker en een Senseo-apparaat aanwezig. Op het grote terras staat een royale buitentafel met zes stoelen. Gebruik het ontbijt, de lunch en het diner dus lekker in het zonnetje met een prachtig uitzicht over het Uitgeestermeer!

Al meteen bij aankomst straalt de allure van het park en de jachthaven ervan af. Schitterende ligging! Het is een klein park waardoor je nooit ver hoeft te lopen. Wat wellicht nog wel het meest belangrijk is, is de zeer klantvriendelijke benadering. Ongelooflijk hoe vriendelijk en behulpzaam men hier is.

Klant is hier nog echt een koning!

Zoek en boek Oostergeest