Inrichting van aangepaste woning Kraaijennest

Het Kraaijennest biedt plaats aan zes personen, waarvan vier personen beneden kunnen overnachten. Er zijn in de aangepaste vakantiewoning geen drempels te vinden, aangezien het huis rolstoelvriendelijk is ingericht. De begrensde, ruime tuin aan het water is ook toegankelijk met de rolstoel. De aangepaste vakantiewoning is op de begane grond voorzien van:

  • Een ruime woonkamer
  • Een open keuken met vaatwasser, koelkast en combimagnetron
  • Een badkamer met wandsteunen en douchestoel
  • Wasmachine en droger
  • Grote slaapkamer met een hoog/laagbed en een boxspring
  • Slaapkamer met een stapelbed
  • De bovenverdieping biedt slaapgelegenheid voor twee personen.

Toplocatie! Goed schoon bij aankomst, vriendelijk ontvangst. Erg mooi en ruim huisje, van alle gemakken voorzien. We komen hier zeker terug!

Inchecken: maandag of vrijdag na 16:00 uur

Uitchecken: maandag of vrijdag voor 10:00 uur

Aangepaste vakantiewoning aan het water

Aangepaste woning Kraaijennest: een oase van rust aan het Uitgeestermeer, geschikt voor mensen met een beperking en hun familie. Deze sfeervolle, aangepaste vakantiewoning kan aan iedere hulpvraag voldoen. Dankzij de moderne inrichting staan ongebruikte voorzieningen nooit in de weg. Wanneer je aangepaste woning Assum bezoekt, kun je rekenen op een heerlijke en ontspannen tijd met het hele gezin. In de omgeving kunnen jullie verschillende uitstapjes maken, zoals een bezoek aan het pittoreske Uitgeest of aan één van de stranden. Op het terrein kunnen jullie daarentegen ook genieten: van lekker eten, een vaartocht in onze aangepaste boot of met een glas wijn op het zonnige terras. Hier komen jullie echt tot rust!

Kom jij vakantie vieren in de aangepaste vakantiewoning Kraaijennest?
We verwelkomen jullie graag aan het Uitgeestermeer!

Zoek en boek Kraaijennest